måndag 26 juli 2010

Ingen reklam tack!

Jag är inte speciellt glad för reklam och speciellt inte analog reklam.
Därför fick det bli en pärlplatta med just det budskapet till den nya lägenheten.

6 kommentarer:

 1. Hejsan, jag bara älskar din blogg!! Har med börjat göra pärlplattor med för att jag vart så inspirerad, och nu ska ja försöka mig på min första pärlplatta med personer som motiv, har suttit och pysslat lite i perler, men tycker inte att jag får ihop det någe bra. (är inte så jättehaj på datorer och dess program heller så)

  Så min lilla fråga nu är om du inte bara skulle vilja hjälpa mig att fixa till mallen? så jag sedan kan börja bygga =)

  SvaraRadera
 2. Den var riktigt najs. :D

  Jag hade tänkt göra en Companion Cube och började söka pärlor, och då hittade jag en grym butik, utan internetbeställningar. Man kan köpa stora partier och när dom öppnat efter sommarledigheten ska jag åka dit. Ett tips bara. Det minsta jag kan göra för din inspiration och hela skiten. :)

  http://www.abaskol.se/shop.asp ~ Länk

  SvaraRadera
 3. Hej Bella.
  Riktigt billig butik om man i första hand använder sig av Nabbi och behöver stora mänder pärlor. Det verkar som att dom har internetföräljning/postorder, men tänk på att alla priser är ex. moms och att en order måste vara 100:- ex. moms men är den under 500:- ex. moms så tillkommer en avgift på 75:-

  SvaraRadera
 4. Hej! Snygg dörrskylt... :D Även jag blir sugen på att pärla när jag ser dina alster så nu har jag varit inne på Perler o kikat runt. En fråga bara: när man är nöjd med sitt motiv, kan man då spara ner det någonstans och skriva ut mönstret? Jag har provat o sparat ett motiv på hårddisken och det blir pyttepyttelitet... Hjälp mig, snälla! Maria

  SvaraRadera
 5. Hej Maria
  Under sista fliken kan du välja att förstora och spara ner mönstret som en png.
  Hoppas det är till någon hjälp.

  SvaraRadera
 6. Jag hade tänkt åka in till butiken och köpa direkt där. Stället ligger i Malmö, så för min del är det bara att åka dit. :)

  SvaraRadera