Beställa pärlplattor

Priser

Priser för dom vanligaste storlekarna.
Behöver tavlan skickas tillkommer frakt.
Är du intresserad av någon av de pärlplattor jag redan har gjort går det bra att kontakta mig för pris.

21x30 cm -             699:-
30x30 cm -             999:-
23x50 xm -           1199:-
30x40 cm -           1199:-
69x29 cm -           1949:-
40x50 cm -           1949:-
50x50 cm -           2399:-
50x70 cm -           3199:-
60x80 cm -           4199:-


Frakt och leveranstid

Leveranstiden är svår att förutse eftersom det beror på hur mycket jag har att göra, men räkna med två till sex veckor, så var ute i god tid med din beställning.

Frakt tillkommer och blir olika beroende på hur stort motivet är. De mindre storlekarna kostar så lite som 80:-.
Bor du i Skåne går det även bra med avhämtning utanför Helsingborg. Hemleverans kan även ordnas inom västra Skåne utan extra kostnad.

Information

En pärlplatta är en udda och väldigt uppskattad present på tex bröllop, dop, studenten och stora födelsedagar. Eller varför inte som ett stilrent och vackert konstverk att ha hemma och njuta av varje dag?
När det kommer till porträtt är svartvitt/gråskala det jag tycker ser bäst ut.
Den storlek jag gör absolut mest av är 30x40 cm. Den passar väldigt bra till porträtt och både Freddie Mercury, Dave Grohl och Linus är gjord i den storleken.
Vill man ha med ännu mer detaljer eller om den ska föreställa två personer rekommenderar jag antingen 40x50 cm, som är vanlig för bröllopspresenter eller 50x50 cm som gör att man kan få till så häftiga saker som Ace Frehley och A World Of Pain.
Den minsta storleken som kan passa för porträtt är 30x30 cm. Den är dock väldigt begränsad och passar nästan uteslutande till barn/bäbismotiv. Den fungerar dock väldigt bra för tv-spelsmotiv, som tex SMW möter Warhol och Diablo.

Det är dom vanligaste storlekarna, men det går fint att göra pärlplattor som är både större och mindre eller på målad canvas. Priserna blir dock andra och fraktpriserna kan bli ganska dyra för stora saker.

Tänk på när ni väljer bild att det underlättar väldigt mycket om ni fotograferar med en riktig kamera (det vill säga inte en mobilkamera) och använder blixt.

Kontakt

mina.parlplattor [snabela] gmail.com