söndag 5 september 2010

With a Little Help From My Friends

Det här är en serie på nio tavlor som föreställer dom personer som på olika sätt hjälpte till med och underlättade flytten nu i somras.
Att ge dom dessa tavlor är mitt sätt att säga tack.
Vänner är det bästa som finns och jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan er.


12 kommentarer:

 1. Tusen tack David, allt för sina vänner <3

  SvaraRadera
 2. Riktigt fint gjort utav dig. Och du självverkar vara en mycket god vän.

  SvaraRadera
 3. jag håller med marajjah. tusen tack och man gör allt för sina vänner! Även om det jag gjorde enbart var roligt. :D Blev väldigt glad för tavlorna och vi har nu en officiell David-vägg hemma ;)

  SvaraRadera
 4. hallå riktigt snyggt det du gjort, är imponerad.

  SvaraRadera
 5. är det magnus man ser på den gröna tro?:)

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag skulle vilja göra en tavla som föreställer Eric Saade men jag är inget proffs så jag skulle behöva ett mönster där jag ser varenda pärla. Jag provade "perler" men jag fattade inte riktigt. Jag har inte fotopärlor utan använder hama. Skulle du kunna hjälpa mig?
  Det jag behöver är alltså ett mönster på Eric Saade! Om du vill hjälpa mig kan du kontakta mig genom min blogg så mailar jag bilden jag skulle vilja använda. Tack på förhand! Mvh Liv!

  SvaraRadera
 7. Hej Liv
  I Perler väljer du själv vilka pärlor du vill använda, både Hama och Nabbi finns med.
  Har du svårt att föstå funktionerna i programmet så råder jag dig att kolla på Perlers hemsida där det finns hjälp att tillgå.

  SvaraRadera
 8. Hej, vilken otrolig present att få, en sån här bild på sig själv, när jag vet hur mycket jobb som ligger bakom. Förra vintern satt jag en hel del och byggde familjen. Riktigt kul och avkopplande. HUR ramar du in dem, jag har inte kommit till skott med det ännu, eftersom jag inte hittat nåt riktigt bra! Tipsa gärna om du har lust! Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 9. Ja jag tyckte att det kunde vara en rolig sak att ge bort till mina snälla vänner och det var väldigt uppskattat ska jag säga.
  När det kommer till inramning så kör jag nästan uteslutande IKEAs Ribba-ramar. Dom passar väldigt bra till pärlplattor. Det enda är 30x30 ramar som inte inte finns hos IKEA så dom brukar jag köpa på Gallerix eller Åhlens. I 99% av fallen gör jag pärlplattorna så att dom passar in i ramarna. Det underlättar väldigt mycket. Du ska dock tänka på att pärlorna krymper något när du stryker dom.

  SvaraRadera
 10. Men vad du är duktig! Och vilken jättefin present.

  Blev helt plötsligt väldigt sugen på att "pärla".

  SvaraRadera