lördag 25 december 2010

Tribute

Den här tavlan fick min lillebror i julplapp av mig i går och den föreställer Jack Black. Den mäter 30x40 cm och består av 5146 pärlor.

10 kommentarer:

 1. Detta är inte den bästa pärlplattan i världen, det är bara en tribute? xD

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag tänkte passa på att önska gott nytt år och tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd, vad som hänt i bloggvärlden under året osv.. Ha en trevlig dag!

  SvaraRadera
 3. Hejsan. Nu hoppas jag att jag inte verkar jobbig eller krånglig... Men jag undrar hur stora dina fotopärlplattorna som du har gjort? Jag har gjort fotopärlor på min katt på bara en platta. Jag skulle vilja göra större pärlplattor med flera plattor men jag vet inte hur man räknar hur många plattor man ska ha eller göra av. Har du nån tips? Skulle behöva hjälp för jag har sökt efter svar överallt men inte fått nån svar eller hittat nån svar eller tips. Om du vill förklara mig hur man gör och så, så kan du skriva till mig djurnord@live.se - jag gillar att pärla men vet inte hur man gör större fotopärlor och så... /Pernilla

  SvaraRadera
 4. Pernilla: Jag förstår inte riktigt hur du menar, men om du bara vill göra motivet större så ändrar du det i (andra) shrinker-filtret i Perler.
  Själv sätter jag aldrig storleken i hela plattor utan i pärlor x pärlor för att dom ska passa ramarna. Det jag använder mest är:
  21x30 cm - 43x62 pärlor
  30x30 cm - 62x62 pärlor
  30x40 cm - 62x83 pärlor

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag måste bara säga att du äger. Det du gör är så himla snyggt! Ha de bra// Maja

  SvaraRadera
 6. Tack Maja!
  Riktigt roligt att höra :)

  SvaraRadera
 7. Helt fascinerad av dina pärlor... snyggt gjort och tack för insperationen.

  SvaraRadera
 8. 11 åriga filippa17 februari 2012 15:07

  Jag tycker att den var jättefin+ jag älskar det du gör!!!
  Jag har oxå länge funderat hur många PLATTOR du har (asså sådana som man lägger pärlor på) och hur många pärlor du har hafttotalt ca.

  SvaraRadera
 9. Jag tror jag har runt 70 piggplattor som går att sätta ihopa och ca 300 000 pärlor.

  SvaraRadera