söndag 24 juli 2011

Småändringar

Jag satt och gjorde lite småändringar på bloggen igår.
Den största förändringen är väl att det tillkommit lite knappar under varje inlägg där man kan dela med sig av sådant man gillar till sina vänner på olika sidor.
Men jag har även gjort lite kosmetiska förändringar samt flyttat vissa texter.

Jag är dock inte nöjd med hur headern ser ut just nu. Av någon anledning är den lite ihoptryckt och sen vill jag ha den centrerad istället för på vänstersidan. Så om någon är duktig på det här med html får ni gärna kommentera.

4 kommentarer:

 1. Jag skulle gissa på att bilden lagt sig till vänster för att den är för liten för att fylla ut hela headerfältet. Jag har aldrig lyckats att få en liten bild centrerad, om den inte fyller hela fältet. Html kan jag inget om visserligen, men om du lägger till ett vitt fält på vardera sida om bilden i photoshop, så skulle det automatiskt bli mer centrerat. Lite "fusk" så att säga :P

  SvaraRadera
 2. Vid en snabb anblick ser jag att det är väldigt, väldigt mycket kod på sidan.

  Header-taggen (där bilden är placerad) innehåller en väldans massa taggar, och de flesta av dem verkar ganska onödiga.

  I Header-taggen finns div-taggarna
  "header-outer", "header-cap-top cap-top", "cap-left", "cap-right", "fauxborder-left header-fauxborder-left", "fauxborder-right header-fauxborder-right", "region-inner header-inner" "widget Header", "header-inner", "header-cap-bottom cap-bottom" "cap-left" och "cap-right"

  Det känns lite överflödigt, eftersom du bara har en bild i headern.

  SvaraRadera
 3. LadyNight: Tack, det kan ju funka om jag inte hittar någon annan lösning :)
  Albin: Jag använder bara någon standardmall och kan inte det mista om html. Men har du någon lösning som skulle kunna fungera så är jag väldigt tacksam-

  SvaraRadera
 4. Jag kan gasnak mkt om html. Visste inte att dom körde html på den här bloggportalen. o.O

  SvaraRadera