onsdag 12 september 2012

Durra och Lizette

För ca en månad sedan var jag på mina vänner Durra och Lizettes bröllop.
Det var riktigt trevligt och så klart hade jag gjort en tavla till dom.Tavlan mäter 50x50 cm och består av 10816 pärlor.

2 kommentarer:

 1. Sitter i skrivande stund på ett pågåtåg mot Malmö och i min hand har jag dagens CITY där jag direkt slog upp sidan fem efter att ha sett rubriken: Han är kungen av pärlplattor. Läste artikeln om dig och blev väldigt imponerad! Sen såg jag att du även hade en blogg som jag givetvis var tvungen att klicka in mig på och det första inlägget jag läser är detta jag nu kommenterar på och jag höll bokstavligen på att trilla av min plats på tåget när jag såg tavlan du gjort till dina vänners bröllop! Otroligt! Du borde göra en karriär av detta om du inte redan påbörjat det. Din blogg kommer jag definitivt följa med spänning, roligt med något annorlunda här i den tradiga vardagen. Vet inte om man hade kunnat beställa en pärlplattetavla av dig, men om det är möjligt eller blir möjligt längre fram är jag väldigt intresserad! Fortsätt pärla på!
  // Madeleine

  SvaraRadera
 2. Hallå!
  Vad kul att du gillar vad jag pysslar med.
  Beställa pärlplattor går alldeles utmärkt. Det finns en flik här på bloggen speciellt för det med prisexempel och kontaktinfo.

  SvaraRadera