söndag 3 maj 2009

LEVEL #37

I senaste numret av speltidningen LEVEL kan man, på sidan där alla som jobbar med tidningen presenteras, skådas min hyllning till Victor Sjöström.
Kolla in det!

9 kommentarer:

 1. Jädrans vad kul, man får gratulera... eller vad man nu säger =)

  Jag har precis fått klart ett gäng svampar som skall agera glas-underlägg. Givetvis så vart jag tvungen att låna din mall för megaman-svampen. Dock har jag mer svart än du i svamparna, är väl en smaksak antar jag.

  SvaraRadera
 2. Vad är det för tejp du använder när du ska stryka plattorna? Gillar grejen med tejp och stryk istället för att stryka som man gör i vanliga fall. Snälla berätta! :-D

  SvaraRadera
 3. Helt vanlig maskeringstejp.

  SvaraRadera
 4. Vart hittade du mönster till alla nintendogubbar? Har bara hittat svampen. Men skulle vilja göra de andra med men hittar inga mönster alls eller ens bra bilder när jag söker på google.

  SvaraRadera
 5. http://www.spriters-resource.com/

  SvaraRadera
 6. du är med 110% säkerhet min nya idol.
  här ska det pärlas av med mina söner..

  SvaraRadera
 7. Riktigt inspirerade sida det här... Själv har jag inte avancerat till pärlplattsporträtt ännu, men det kommer väl så småningom.
  På min blogg finns några mindre pärlplattor, inget speciellt, men de ska dekorera staden har jag tänkt. Hehe! :D

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 8. Skulle du vilja göra mönster åt mig? Skulle vilja lägga Nalle Puh motiv men jag kan inte göra mönster av bilder som jag hittar och hittar inga pixelbilder heller. Så vore jättesnällt om du kunde fixa det, om du vill så klart.

  SvaraRadera
 9. Carolina: Tyvärr har jag varken tid eller ork att göra mönster annat än för eget bruk, men testa att googla på puh och Hama så får du bilder på Hamas paket med Nalle Puh-pärlset sen är det bara att lägga efter bilderna.

  SvaraRadera